flowers


assalamualaikum :)


yeaaayyy alhamdulillah i've finished my diploma! so much thanks to everyone who had been there for me everyday through this journey. i'm blessed with all good people i've met and worked with. such a beautiful memory. alhamdulillah :)


so i am here at home sitting like a boss. hahaha dah habis belajar tapi menganggur je tahu. lama pulak tu. haaa amik kau makin besar la badan :'( tidaakkk mana boleh aku dah azam kot. azam dari kecik bila nak laksana ni. moga ada sinar dimasa hadapan hendaknya.


lately i'm in love with flowers. its pretty, classy, and charming. ohh and sexy too! especially when the flowers is pink! pink pink and piiinnnnnkkkkkk.


what i learnt is we, ourselves is also a flower. the flower that bloom on its own way. with very own colour. so i do believe it. we can bloom like a flower. its pretty and sweet.






sebenarnya ada banyak lagi nak cakap tapi dah tak reti nak buat ayat sebab dah lama tinggalkan sekolah dan sebab semua benda nak cakap tu ada dalam otak je nak buat macam mana tak reti nak tulis jadi sampai sini sahaja kali ini harap maaf akan dibaiki nanti atau mungkin tidak sebab dah tak reti tulis and blog ni mana orang baca haha update sebab blog ni nostalgia kot sayang kot mana boleh biar jadi sampai sini saja ye pandai pandai letak titik ke koma sendiri sebab nak tulis je tanpa gangguan sementara tengah tahu apa nak tulis okay lah bye.