sem lima




assalamualaikum :)




yeaayyy i am so not lazy tonight. in the middle of semester break makes me feel like owns the world. waaahhh start start dah ada ayat hiperbola kemain. nampak tak excited bila cuti ni.





so i'm proudly finished my fifth semester. fuuuuhhhhh TIRED is all i can said. with tons of assignment and all. with the unstable emotional (my bad i admit). start dari awal semester dah macam macam jadi dah. rasa macam nak berhenti lalu mendirikan rumah tangga. hahahaha but i guess ada hikmah la semua tu :)




even i'm so tired but there is a space for joy. yeaahhh i'm so blessed with all my friends. a very good friend. thank you everyone! i'm so appreciate you guys. nak letak nama penuh sangat entry iollss nanti :D





this is my lovely, pretty, awesome housemates. kalau tengah mandi tu tetiba tuala kau hilang kan, tahu la siapa yang curi. kalau tengah stress ajak menyanyi menari joget joget sikit diorang la. kalau study muka ketat sambil nyanyi korea tu diorang la jugak. thanks for everything housemates <3





























anti-social people nowdays
















glad that i meet them :) so next is my PMKE (Persatuan Mahasiswa Kejuruteraan Elektrik). hahaha i'm not really active in this club but i do join almost everything and i love it :)

















preparation for Majlis Anugerah Dekan. penat!



awesome crew~



















thats a little bit review of my fifth semester. ada baik, ada buruk. but most of all, i'm greatful :) i learn a lot about this life. ecehhh.. my last word, appreciate everything~














No comments: