shopping?? where? :O




assalamualaikum :)




heyyy :) Selamat Hari Raya Eid Adha :D tak lambat lagi kan?? hehe.. macam mana raya?? mine was great!! walaupun tak tengok sembelih lembu tuu. time kecik kecik dulu tengok lah, dah besar duduk dapur lahhh..




so, back to our topic. iqin bukan nak senaraikan list shopping mall yang hado, just want to introduce one of my friend's business :) dia ada jual t-shirt, design cantik, murah lagi berbaloi.. but, masih lagi baru, so ada banyak lagi yang kurang. lets support! 











they got new promotion :) grab it NOW~









like them at facebook, twitter, and also at instagram :D