kolej kristal B


assalamualaikum :)




salam ramadhan. macam mana semua?? pejam celik pejam celik dah 10 hari kita berpuasa. haha rajin pulak kan malam ni nak menaip. actually i'm bored. okayyyy syiqin shouldn't say that. banyak kerja but hehe :DD i'll do it after this. 





entry kali ni just wanna share my life here. so far so great :) even tidak dinafikan this semester is so much harder plus banyak dugaan. but alhamdulillah :) i'm still bersyukur. hmm since a lot have been asking about kolej yang agak cantik iqin dekat sini, maka iqin akan dedahkan lahh. nama diberi kolej kristal B. rumah aras satu, hujung sekali. first time dapat rumah ni agak umm uumm sebab bawah sekali. less privacy for sure. but ada jugak baiknyaa. dekat je nak keluar. hahaha






in our room:












lovely bed








study table:








condition when ada kerja. haha







living room?? okay not really. hahaha










alhamdulillah :) sangat selesa untuk kami. lengkap dengan kemudahan. terima kasih UiTM Penang. total dalam rumah ni 8 orang. satu bilik 4 orang. hahaha i love pink ! so much. tu lah sebab macam semua nak pink je kann. don't know why, but i love it.





lovely roommates






awesome housemates







maka, dengan itu berakhirlah entry kali ini. next week i'll be facing 2 test and quizes. wish me luck :)) semoga kita berjumpa lagi. assalamualaikum :D