selangkah ke FKE #1



assalamualaikum :)




yes ! finally update kannn.. setelah lama menyepi dan blog ni habuk dah tinggi 5 inci dah. hehe maaf maaf, memang tak ada benda yang rasa nak update. kalau update jugak, entry yang sangat tak berkualiti macam last entry.




hmm entry kali ni nak cerita about one of the activity yang dah baru je sehari lepas join. haaaa, nampak tak semangat nak update. hehe semangat kemain. sebenarnya banyak kalau nak cerita semua, tapi iqin decide nak cerita aktiviti ni je lah :)




aktiviti ni dibawah kelab PMKE stands for Persatuan Mahasiswa Kejuruteraan Elektrik. first time join activity with this club. but, sangat best~~ semua yang terlibat ohsem giloss. entry kali ni di asingkan ikut hari, sebab banyak sangat gambar nak share. but as usual, i'm not good at writing. makanya, tengok gambar je lah ye :)























































































adik adik yang sporting





















and the end of day 1 :) sangat seronok~~ to be continued...