semester two part two



assalamualaikum sayang sayang :)) lama betei beta tak update blog ni. bersawang kemain dah.. sorry guys. i am busy you know?? busy buat apa?? umm uuummm.. beta pun tak tahu. haaa, lagi satu, nak dapat internet tu bukan main susahnya. mengalahkan duduk dekat amazon. padahal UiTM London kan.. kalau ada internet pun kalau nak update tu menangis satu baldi dulu. lambat oiii ! but i can't complain. kemudahan awam.. nasib baik ada, kalau tak ada acane?? so, marilah kita berterima kasih kepada UiTM tercintan.


so, this entry i nak cerita cerita tertunggak dalam my last post tu.. rasa bersalah sebenarnya sebab nak buat entry tapi tahap kemalasan mengalahkan pemalas nombor satu dekat dunia ni. nampak tak macam mana malas dia??


hmm, its been one month already my semester two. tapi rasa macam baru je.. maybe sebab banyak cuti kot. my semester two was okay :)) no, it was awesome so far ! i meet new people, new lecturer, new housemates and roommates.. they are all kind and i love them :) but still i hang out with my old classmates yang boommthevass tu..




first event:
tetiba rajin pulak nak join akitiviti yang ada kan. padahal sebelum ni tak rajin pun nak join kan.. kalau ada aktiviti, kalau boleh menyorok, tutup lampu semua kitorang buat. tapi kali ni macam TERrajin kan. pastu semangat nak jumpa PM yang kacak tu.. tapi sampai sana tak jumpa pun. just jejalan dekat booth yang ada then melepak dekat padang depan USM tu.  lets see our picture:















they draw this ! kesian wana,

















le birthday
its my first time birthday without my family. but, two days before my birthday my family already celebrate it. waaaa, terharu sangat ! and, thankss to all birthday wishes :) sorry kalau ada yang lupa nak reply. hmm, pasal free call tu, tahu tak ada kelas hari tu?? so, yang suruh call tapi i tak call tu sorry sangat..


to wani, thanks sayang.. haha, dekat semua tempat kalau boleh beliau ni nak wish. hmm, that picture you edit tu sangat berharga :) wish you were here to celebrate with me :(


 after balik kelas on my birthday tu, kitorang pergi jusco. planning to eat mekdi. and then, they bought three slice chocolate indulgence.. one of it ada tulis happy birthday. haaaa, thanks :))












some of my friends here. thank you :))






and last person who wish my birthday is intan ! can you imagine that,. haha kata beliau supaya i ingat beliau. and i receive mms from her. at first tak boleh nak bukak but luckily boleh jugak. hmm, forever love you sayang a.k.a makcik ! may our friendship last till jannah :)











so, my semester two start with awesome things ! and i hope it remain like this :)) ohh ya, sekarang ni tengah musim test. doakan saya ye :D i guess my post end here. i'll keep update walaupun lambat. hope you guyss happy with your life~~



lovely roommates