ho ho holidayyyyyy~



assalamualaikum  :)




haaa nampak tak tajuk yang omputih yang kemain excited tu?? hahahaha haruslah excited yedok, siapa yang tak suka cuti ni.. setelah berhempas pulas selama beberapa bulan, akhirnya dapat lah beta cuti dan berehat sekejap. walaupun cuti ni banyak kerja sebenarnyaa.. 




so, by end of this semester imma happy but a bit sad. because next semester will not be the same :( and one of our housemate tak ada dah, dia practical sem depan.. rasa sedih sebab baru je nak rapat, dah tak ada. welcome new housemate next sem :)) 




as this semester, i'm so blessed with all poeple in my life :) i love everyone in it. i repeat, everyone~~ espescially to my housemates and wana who enlight my day :D and mangkuk sakai too.. just little problem will always occur. kalau tak nanti tak adventure pulak. so kira masalah tu macam adventure lah sikit. hahaha




hmm, lets take a tour with my semester:




yang tepi sekali tu our MPP.







i learn a lot joining this :) alhamdulillah for the chances i got




morning at SMK Aman Jaya, excited face to start the day
















at PKI booth





in our lab











meet wana :)










what are we working for!






topik hangat semasa.. haha











warna warni aidilfitri. our last raya here, in penang




this is kema :D




fatimah who will be going to practical. will miss her





sambutan ambang merdeka





bonding of ukhwahfillah 






they are awesome





persatuan kesenian islam






pagi raya for our first final paper. mien is not there









yesterday, our last paper~


















and now holiday begin~~ banyak aktiviti nihhhh.. may Allah blessed all of you beloved sahabat :) thanks for being there through ups and downs. maafkan saya jika ada salah dan silap. with love, norasyiqin <3


3 comments:

Syazana Zainn said...

Happy Holiday dear :)

Have a nice holiday

p/s: Salam kenal :)

Syazana Zainn said...
This comment has been removed by the author.
Busyra Bt Takiyudin said...

singgah sini. tenang rasanya. :)