some thoughts


assalamualaikum :) 



mulanya tak nak update but i'm super duper bored here in penang on weekend. hahaha padahal kannn, final dah dekat. hehe :D



alhamdulillah everything went well so far :) i'm so thankful. back in high school i never thought that i manage to get here, dengan course ni lagi. sebab, yelaahhh.. orang yang rajin study kan. dengan sangat aktif dulu. but, perancangan Allah siapa yang tahu. mungkin berkat doa parents, alhamdulillah sangat. it's been two years since i graduated from high school.



what i've learn is always put your family on top. besides Allah (of course).. seriously mak dengan abah yang jadi tulang belakang iqin. when no one believe in me, they always believe that i can do it. saat iqin tengah sangat down fikirkan masa depan, diorang tak jemu nasihat, bagi kata kata semangat. dan yang paling penting, diorang lah yang tak pernah jemu berdoa untuk kita. percayalah..




ingat lagi bila nak apply upu ni, i got no confidence to apply engineering. fuhhh, dengar pun seram. apatah lagi nak apply. but abah dengan mak kata in shaa Allah boleh. belum cuba belum tahu.. become an engineer is always i wanted to be. and, i'll become an engineer one day, in shaa Allah :) sekarang baru tahu, kalau mak abah tak bagi mesti ada sebab. bukan saja saja. diorang tak nak kita hanyut.




haaaaaa, cepatnya masa, guess what, lagi lebih kurang dua minggu je nak final. tidaakkkkkkk! nak cuti tapi tak nak final. sangat tak sabar okay nak balik rumah, tidur atas katil tercintan, makan sodap sodap, tengok tv, dating dengan girlprengsss.. hehe :D wish me luck for final and moga dapat dean's list :) in shaa Allah.










3 comments:

Cik Mun said...

goodluck dear..

iqin said...

terima kasih cik mun
:))

hazlina azmi said...

selamat berjaya..blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/