selamat selamat selamat



assalamualaikum sayang sayang :))




how's your life?? i bet it was great as usual :)) mine?? haha okay lahh. macam tak redha je. haha i'll take it sebagai ujian dari Allah supaya diri ini tidak terus leka. peringatan untuk kita semua juga :)




ohh i forgot, nak ucap SELAMAT HARI RAYA kepada semua blogger :) open house jangan lupa nak jemput ye. tapi iqin pergi dalam mimpi je lah sebab cuti pun yang hado. tambah pulak raya keempat dah kena balik Penang tercintan ni. i is sedih sangat. so, kira raya kali ni dah tersenarai dalam raya paling tragis dalam sejarah kehidupanku lah. 




time raya pulak, kalau dulu kecik kecik boleh lah nak beraya, kutip duit, sengeh sengeh depan makcik. tapi semenjak dua menjak tiga menjak ni, raya hadap dapur je lahhh. haha well, orang perempuan dengan dapur tu ibarat isi dengan kuku. cewahh.. maka, nak melaram bagai pun memang tak ada masa dah. dedikasi masa dekat dapur je. nak salam dengan orang yang datang pun dia dah confused kan ni maid ke tuan rumah. kayy i is pasghah je lahhh.




but most important thing is to raya dengan sederhana :)) biar baju koyak asal hati tak koyak. hehe iqin is mengarut. jangan la berlebih sangat sampai 15 pasang baju raya mak aiiiihhhh.. kemain banyaknyaa. kira raya pertama tu boleh salin baju 3 kali lah.




rasanya setakat sini je lah entry kali ni, macam banyak pulak membebel kan. hahaha iollss dah lama tak update, rindu kot blog ni. tu yang update jugak walaupun tiada apa yang ingin diperkatakan. membebel meraban je kerja. hehe :D so, setakat itu sahaja, assalamualaikum :))

3 comments:

akmaL said...

selamat hari raya =)

iqin said...

selamat hari raya
:))

SHAIDY said...

Slamat hari raya iqin...