2nd semester break



assalamualaikum uollsss :) sihat?? alhamdulillah :) haha, this time muka bahagia je update blog. yeaahhh, i'm on vacation you knowww~~ heh, vacation lah kan. its actually my semester break for the 2nd time as my semester is over. time for weollss duduk dekat rumah, tunggu result. haaaahhhhh, dup dap oden bila mengenangkan result ni. acano laaaaa :0



for this semester break, i have no plan yet. nak kerja macam tak ada orang je yang nak amik kerja. duduk rumah jadi suri rumah sepenuh masa la gamaknyaaa. persediaan yedokk?? eh, i mean persediaan before nak  serabutkan kepala for next semester :)) maybe i is berjimba-ing with my friendss. aaaaaa, rindu mereka.



so, this entry just nak flashback my awesome semester two. fuuhhhh, macam macam yang dihadapi. but overall, i'm glad that i have a chance to experience this. i'm glad that i meet those friends. alhamdulillah :) my semester two is great~~ segalanya dipermudahkan.



this semester, my collage is like house. not exactly house but kind of. haha, satu rumah 8 orang. ada 2 bilik, 1 bilik 4 orang. kolej yang sangat selesa :) ada sinki, bilik air dalam rumah. my housemates, roommates, they are all awesome :)













gonna miss this table


besides, kolej ni dekat sikit nak pergi memana pun.. hope next sem, we still roommates and dapat kolej ni lagi.




our meal. sedap senanyaa





UiTM Pulau Pinang during night




i is tak larat nak blog semua. banyak tuuu.. i've blog bout this awesome semester 2 before this. just click older post dekat bawah tu ye anak anak. kemalasan menjelma tetiba.. maka, i'll just pick random photos. enjoyyy okay :))





during maulidur rasul. ceramah beliau sangat best:









dengan bantuan camera 360






aweseomeness moments:





lovely roommies :)







































































study or video??



watching nasyid underground




a part of semester two :) lots of moments. happy moments. oh yaaa, i'm sorry, sebenarnya banyak gambar lagi but i can't share with you guyss. its because, our friend is now berhijab and all pictures me with her yang tidak. hmm, alhamdulillah :)) i'm happy for her. so, i guess thats all my story. haha, mintak maaf sesangat. memula tu memang tengah rajin tapi tapi lelama macam malas. sangat tidak organize punya entry. hehe, i'll try to jadi rajin after this :) assalamualaikum~

No comments: