i miss them :(




assalamualaikum dear friendsss :) 



haha, rasa macam apa je dok update tengah tengah malam ni. dah la i'm on final. kelmarin dah habis satu paper.
fight for another four ! eceh, padahal dok menghupdate ni haaa~



back to our title yang saspen lagi panasss tu.. actually, bukan untuk kekasih gelap ke cerah ke bukan ye, yang hadoo pun kan.
 its actually for my parents. sobbsss ssoobbsss :'(



its been about more than one month tak jumpa diorang. ahahaha, tetiba malam ni pulak nak feeling lebih lebih. i miss them. a lot.. cakap on the phone tak sama macam kita duduk depan diorang, bersembang, gelak tak hengat. luckily i'm not going to boarding school. so masa sekolah dulu dapat duduk dengan diorang :)




i remember when first time nak datang penang ni. that time me and abah tengah sembang sembang then suddenly abah cakap "akak lepas ni akak masuk belajar, then kerja, lepas tu kahwin. abah ada masa dengan akak kejap je. nanti abah kena serahkan akak dekat orang" (burst into tears)  i don't know why but that words really touch my heart. even i'm still young, (young la sangat)
but still rasa macam masa ni sekejap je.





so as i scroll my tumblr tadi, there's one story about parents. sad story. sorry screen captured je, kalau tak boleh nak baca ke, just follow her. i mean that girl yang post tu. but if nak follow i pun macam boleh (heehehehehe).. here it is:







sementara mereka masih ada, hargailah :) no one else can replace their position.. oh yaa, pray for my next 4 papers ye guysss~~ assalamualaikum.

6 comments:

amatsyarep said...

Kasihanilah mereka semasa mereka masih hidup di dunia. rasa sayu membaca post kali ini. thanks a lot (:

.ANA. said...

love this! hehe abah nak bg greenlight tuuuu :D

iqin said...

haha,
menangis kot buat entry ni.
miss them a lot :'(

ain: barangkali~~ hehe

:)

Fifi Zaffida said...

Sweetnyer ayah awk.. ;)

iqin said...

hahaha,
sometimes :))

Afiqah T said...

waalaikumusalam...