blogshop review: mulawa fashion



assalamualaikum :) how was your day?? mine is just fine, Alhamdulillah.. my holiday this time almost end. esok dah nak balik ke negeri tercintan beta.. tak nak sebenarnya.. tapi kena jugak kan. dah la cuti sem nanti baru balik. bulan 4 tuuuu.. lama tahu~~


entry kali ni nak review pasal MULAWA FASHION.. diorang jual tudung. yes, pelbagai jenis tudung uollsss~  rugi kalau tak terjah blogshop diorang ni. LIKE sekali fanpage mereka untuk update yang terkini. tak rugi oiiiii..



diorang jugak ada perkenalkan item terbaru which is TUDUNG BAWAL AMRINA. sangat cantik :)) ada dua layers. dan harga dia affordable. lebih lebih untuk students macam kita ni.













i love both colour tuu.. for more info and pictures, click HERE :))







MULAWA BABY and KIDS 
mulawa jugak will be launch lagi satu online store. its Mulawa Baby & Kids. untuk ibu ibu serta bakal ibu, boleh membeli belah dekat sini. i'm sure barang dia nanti mesti comel je. this online shop is their special project with Parklon Malaysia.






sebelum Mulawa Baby & Kids ni beroperasi, boleh lah ke fanpage diorang dulu and click like. 
they'll provide more information about it.





i guess, setakat itu sahaja entry untuk kali ini. after this, i'll be going back to Penang and i'll be sit a lot of test after this. 
wish me luck guyss :) assalamualaikum.


No comments: