back to YOUniversity contest



assalamualaikum chu'ollsss.. iolsss nak share something harini. memandangkan lepas ni semua nak masuk university masing masing, maka jom join contest ni sebelum balik !!



contest ni dianjurkan oleh MULAWA FASHION. sesiapa yang tak tahu, boleh visit page diorang and click like ataupun visit their blog. to all hijabers, seriously they got awesome hijab and yang paling best sekali, they provide tutorial on how to wear their shawl..



makanyaaaaaa, iollsss nak ajak uollsss join contest ni~~ syarat dia pun tak susah, sonang jo. syarat-syarat penyertaan di SINI. dan, bukan setakat pelajar universiti je yang boleh join, pelajar matriks, STPM, asasi dan sebagainya pun boleh. asalkan dah habis sekolah je.. haaaa, amacam?? best kan :))







hadiah dia pun menarik uollss.. wa cakap luu.. kira tak rugi lah kalau join. lagipun syarat dia bukan susah. list hadiah:
-Johan  ( 2 utas jam tangan + 8pcs Tudung)
-Naib Johan ( 2 utas jam tangan + 6pcs Tudung)
-Tempat ke-3 ( 2 utas jam tangan + 4pcs Tudung)
-Like paling banyak ( 2 utas jam tangan + 2pcs Tudung)





amacam?? best kan?? so, ajak satu kampung join contest ni :))  pemenang dia dipilh oleh juri yang bertauliah dari mulawa fashion. kira adil la tuuu.. so, thats all, join tau tau tau?? bye bye *lambai*

2 comments:

Pakmunawer ajie samsudin said...

ala tudung je kin hadiah dia .. hahahah

iqin said...

tudung tu mahal tau..
tiga puluh hengget satu~
jom join yuszzz :))