something valueable



assalamualaikum guysss :) hows your day?? eceh, mementang dekat UiTM London ni, kerja nak speaking london je. haha, no lahh.. actually, i like to rojakkan bahasa. tahu tak amende tu?? google ye. tengok apa pokcik google tu kata. tak pergi sekolah gamaknya budak ni.



eh, kemerepekan melanda sudah. hmm, what this entry about?? its about something. not really something, it about someone. jeng jeng jeng.. siapakah??? hari tu ada orang kata, what for nak baca blog aku ni. bukan ada pasal dia pun. haaa, amik kau. this entry made special for you sayang :)) mohon terharu plus menangis teresak esak. tak apa, tisu murah je.




so, the person is.......






*troll your drum*








MUHAMMAD NAZREE BIN SALMAN :)




okay, why him?? pakwe ke?? eh, siapa dia?? beliau merupakan kawan dari sekolah rendah lagi. lama kan?? ceh, tak ahhh.. time sekolah rendah tu just tahu nama beliau and beliau je lah. rasa pernah cakap dalam dua kali kot. then, we become close time sekolah menengah till now !



he's very understanding person as i ni suka membebel.. jadi, beliau selalu dengar dengan penuh khusyuknyaa.. tahu sebab terpaksa tu. and one thing that special about us, kitorang tak pernah satu kelas pun. dari form 1 sampai lah habis sekolah. sekarang ni lagi lahhh.. beliau dekat UiTM Shah Alam je. untunglah dekatttt..




ingat lagi, beliau ni nasyid.. aku ni pulak aktif kemain dengan sekolah. jadi, petang petang je mesti lepak dekat dalam bilik music. macam bilik tu hak milik kami dah lagaknyaaa.. and, dulu aku datang sekolah awal. lepas guard bukak je sekolah, terus aku datang. haaa,, cepat kan?? so, beliau ni pun sama. cuma beliau lambat sikit. haha maka pagi pagi kami akan buat persidangan dok potpet tak ingat dunia..




beliau after balik PLKN i guess. with amir :)





Al-Fawwaz nasyid team.





to nazree:
thanks sebab kawan dengan aku walaupun aku ni kenkadang haahahaha.. i love you. seriously.. hope we still bestfriend sampai bila bila.. jangan tinggal aku !






i guess, itu sahaja entry kali ini. sorry entry yang agak emosi.. haha, mohon nazree terharu dengan beta justeru menangis keterharuan. lots of love from me, assalamualaikum :D

2 comments:

aENi said...

hye.. untk naz je ke ..
ble nk buat utk aq lak ..
buat ar aq terharu plus nk nangis gler2 gak

iqin said...

ahaha.. habis semua dah request buat entry bagi menangis. nanti ye sayang.. menangis gila gila punyaaa :)

miss you :*