semester two part three



assalamualaikum cintan :) waaahhh, ada kemajuan. semakin tidak terbiar blog ni. this is because i am bored. dari pagi duduk seorang dekat rumah.


back to our title, its about my semester two. AGAIN. ahaha,, sebenarnya tak ada banyak pun yang nak tulis. just wanna share my life here so far.




this semester two is more tougher than semester one. haha, of course lah. semua benda makin susah. i hope i can get through all this.. amin. one of our class is ECE. stands for Electrical Engineering Computing. we learn how to construct circuit using sofware and also doing mathematics. what i love about this class is haha i dont know. i just love it..






















sore eyes




i'm bored and i do this..





ohh ya, sekarang ni i dah rajin bersukan. haha, sukan macam tu lahhh.. semenjak masuk kor netball ni. and, we have our new hobby which is playing badminton at night ! semangat kan?? actually main macam tu je. dengan main dekat court terbuka plus reket pun kena gilir gilir..







































i'll be facing many more test after this.. wish me luck guysss :)) but, our awesomeness on semester two is still awesome. apa aku meraban ni?? so, my post ends here. may our semester two full of barakah and saya tidak lalai untuk menjalankan tanggungjawab sebagai seorang pelajar dan hamba Allah. 



nice bag made by Shira's mother






selekeh kemain



mata kecik



mata besar



in our EEE tutorial





3 comments:

Afiqah T said...

woo... Electrical Engineering Computing?! Menarik2~ blajar macam coding jew... Hehehee :)

3Noktah said...

Perghhh...rajin bersukan dah...bagus2...majulah sukan untuk negara...hehehe

iqin said...

pika: belajar coding?? haha.. entah lah. bukan kot. we construct circuit and graph..


3noktah: yeah ! majulah sukan untuk negara..