1st Giveaway by Shakira Pathi



assalamualaikum,:) tak berapa rajin nak update sebenarnya. tapi, lautan api sanggup kurenangi, kemalasan teramat ku letak tepi demi untuk memastikan blog ni tak terkubur.


straight to the title, sebenarnya tak ada idea nak update apa. then, terjumpa giveaway by shakira pathi. and, this is her first giveaway. so, sebagai tanda sokongan, makan beta pun join laaaa~


syarat giveaway ni pun senang je. tu yang rajin join tu. hadiah dia merupakan topup 5 hengget :) okay la tu.. siapa yang nak bagi free free 5 ringgit kan. limapuluhsen pun kadang kadang payah.








kalau mengkome rasa nak join jugak, klik SINI :) setakat tu je kot. bye, assalamualaikum..