end of semester one


assalamualaikum :)

baru semalam rasanya hati aku dok dupdap nak pergi tempat baru. baru semalam rasanya aku kemas barang  nak sambung belajar balik. baru semalam rasanya semorang pakat usung beg bawak masuk bilik. mak bapak sibuk dok meninjau tempat anak diorang nak duduk nanti. salam salam, senyum senyum, tanya nama masing masing. then, sekejap je masa tu berlalu.. now, saya tengah cuti sem :) maka dengan itu, semester satu saya dah pun berakhir. sekejap je rasa..


so, this entry was made to share everything that happened during sem one. hmm, not everything but most everything. jujurnya imma bit sad sem satu ni dah habis. yelah, i met very awesome friends dekat sana. susah senang dengan diorang. time cuti macam ni, rindu lah pulak.. eh??


haha, hope you guys enjoy pictures yang bakal disajikan dekat bawah ni. sorry because this entry memang banyak gambar. kalau lambat sikit jangan marah ea :D




  • this time our first lab class.. semua muka excited kemain pakai lab coat yang ala ala doktor tu. pakat dok pakai posing sana sini. 


















  • this was when dengan amira. kitorang pergi siram musikal yang diadakan di dewan besar UiTM. best best. me and amira pun selalu duduk dalam library. sebab library tu sejuk and wifi laju ! haahha, tapi lepas kelas start semua dah jarang jumpa beliau, lepak sekali.. so sad :(











  • this was some of my classmates.. best kelas dengan diorang ni. hope next sem i'll meet them again




with the boys






  • and this is my EE partner and picture during we doing our mini project. her name is SYALMATUN. but we call her atun nice to know her :))













  • ini pulak gambar we alls gegurl shopping one day before puasa. ingat lagi, troli tu penuh gila.. macam kitorang ni duduk rumah sewa beli banyak kemain. kalau boleh, pinggan mangkuk semua nak beli. haha, stock sebulan kan. 










  • this was during bulan puasa. kitorang pergi main boling dengan sakannya. murah ! 4 game only RM10.. main sampai sakit tangan lah.. 










  • ini pulak iftar with some classmates on last day before semorang balik rumah memasing nak sambut raya:







  • pictures during we busy study. haha, motif sangat. kata busy study, tapi ada gambar. acane tu?? and picture during our first math test. test ke macam tu?? haha,









  • picture during raya. kitorang sewa kereta pergi raya rumah sesiapa yang dekat and paling penting rumah our lecturer. lepas dah habis raya, we go to queensbay. lepak tepi pantai, makan makan lepas tu balik. it was fun :))








  • our last class for this semester which is BEL 120 class. i have blog this story here :)









  • this when we guys bosan tengok orang semua balik during study week. haha, i pun dah post entry about this here






  • this was during final exam week. thats how my table looks like. terutama bila dah dekat dekat nak exam. and also our room during night. macam kedai makan yang dekat tepi jalan tu pun jugak. haha, apa apa pun, i love that room very much. 4.07 in heart :))

kaunter buku KI









my lovely place










  • with my lovely roommates on first day exam. tengah sakan bergambar then baru sedar almari tu tak tutup. alamak !




  • dah dah.. ponat oden nak cerita satu satu. so, beta nak letak random pictures.. pepandai lah fikir sendiri. hehehe,
















































so, the end of part one. banyak suka duka yang aku hadapi. overall, my part one was fabulous~~  what will i face next sem?? hmmm..