motif??



hey, ni post kedua untuk hari.. keterujaan gila bila dapat internet kan. this post just nak cerita yang i pergi tengok wayang semalam. ceritanya macam ni, sadis lah jugak bila tengok kawan balik semalam. makanya, bila ada yang ajak pergi tengok wayang, i pun join lah.. hmm, kami tengok cerita Resident Evil. cerita dia best lah jugak. tapi, disebabkan i tak berapa nak ikut sangat cerita tu, okay lah..


then, kami kelaparan plus kebuluran. and we makan besar di Johnny's. yummy ! sedap kemain.. haha, itu je lah motif entry ni. nak cerita tu je.. tengah bosan sebenarnya ni. hehe, :))




























last class for this semester


assalamualaikum cinta..


hahaha.. geli kemain salam dekat atas tu. cinta bagai.. geli mak nyah ! fuhh, pejam celik pejam celik, almost three months dah aku dekat penang ni. rasa macam baru semalam je dok usung bag bawak masuk dalam bilik, berkenalan tanya nama semua.. tuptup, dah habis kelas dah pun.


and now, on vacation. opsss, tidak ! ia bukan percutian. ia adalah cuti untuk kami STUDY. ye study ye kak ! tapi tapi, hari ni baru hari ahad. belum kira study week lagi lah.. just cuti weekend je kan. so, i'm here nak update about our last class untuk semester ni. its BEL 120 class. and, as last day, kami kena buat persembahan drama untuk dipersembahkan mengikut kumpulan.. its fun !








































































okay, thats all the pictures.. hmm, after this ialah final and cuti ! can't wait nak lepaking dekat rumah, dating dengan katil.. wish me luck for my final ya?? adios~