eid 2012


Selamat Hari Raya to all muslims.. tak lambat lagi kan nak cakap?? sekarang ni mood raya segar lagi. dok open house sana sini. every weekend je senak perut. but me, this year i tak ada open house as i am here at penang busy with all works and test by test. sadissss


this post i just wanna share a lilttle bit about my raya this year. raya tahun ni best ! but, ada tragis yang memang menduga di pagi raya. harharhar..


raya tahun ni duit raya makin sikit. yela, dah DEWASA kan.. eh?? macam tak je. how bout you guys punya duit raya?? tapi, raya bukan untuk duit raya. raya untuk menziarahi sesama islam and mengeratkan silaturrahim.

as i mention earlier, i tak raya sakan sangat tahun ni. seminggu je dah kena ballik kampus. tak dapat nak raya pun dengan kengkawan dekat sana. tapi okay lah sebab kitorang raya dekat sini. fuuuhhh, meriah kemain. hope tahun depan ada lagi !







































































raya collection this year. okay, gtg. ada masa nanti i update okay?? bye, assalamualaikum :)