how's my new life??

sedang saya tulisnya entry ini adalah pada pukul 2 pagi dimana semorang dah tidur dan saya sedang berusaha menyiapkan lab report saya yang rasanya tak akan pernah habis. amacam?? sadis tak intro??


hehe.. my life here?? actually, i can't give my comment yet. sebab, duduk sini pun baru 3 minggu. but, so far so good la KOT ! urrmm uurrrmmm.. dekat sini semua okay. roommate baik. classmate awesome. so, semua baik lah..


cuma, tang belajar tu yang susah sikit. yela, sistem dia memang sangat LAIN dengan sekolah. pada mulanya memang agak tekapai kapai jugak lah. but i'm trying to accept semua dekat sini.


haha, rasa macam banyak je yang nak update, tapi bila dah mengadap lappy, totally blank ouhhh.. kesengalan melanda jiwa.


huh, i guess my entry this time ends here. this entry tak ada gambar sebab tak ada masa nak transfer. next time iqin upload bebanyak gambar biar mengkome nak termuntah tengok.. bye bye~~