Simple GA (Musical Xiao Simple) Giveaway



assalamualaikum, GA lagi ! sekarang kan musim GA. memandangkan sekarang ni tengah free, join lah GA bebanyak sementara masih ada. this time, GA by nama panggilannya xiao atau nama sebenar Zuhri. GA yang sempoi.. hadiah dia limited. apa lagi, ate moh la join!! alang alang tengah free tu. terjah SINI untuk join ye ye. :)

new life begin

should i cry or should i smile?? for what?? read the title.. saya akan berangkat ke Pulau Pinang. setelah 6 bulan duduk rumah, maka tibalah masa untuk sambung belajar balik. ohh, saya dapat ke UiTM Penang. memula dapat kemain excited sebab dapat UPU. tapi lelama macam ahhhh TAK NAK PERGI !

lepas ni bermulalah kehidupan baru. semua baru. doakan saya ye ye.. hopefully iqin akan still dapat berblogging dan share kehidupan dekat sana.. a bit worry, a bit happy, a bit sad.. tu yang saya rasa sekarang.. :/

hehe, tak nak layan perasaan lelama. nak share sikit gambar UiTM Penang yang bakal saya duduk selama 3 tahun:







masjid







doakan saya agar segalanya mudah.. i'll try to keep this blog update. haa.. sesiapa yang dapat dekat UiTM Penang, silalah hubungi saya. boleh kenal~ :)