heart can't deny

assalamualaikum semua :))  bestnye bila dah ada mood nak update blog nih.. hehe,, ramai yang tanya kemana aku menghilang? aku tak online dah ke?

mwehehe.. sebenanye, aku ada je lagi. online?? everyday tak pernah miss rasanya. tapi, kena cari aku dekat rumah baru. dekat twitter tuh. sebab aku memang dah lepaking dekat situ.. pasal blog pulak, hari hari aku dok blogwalking kome punya blog. cuma tak ada mood + idea nak update entry baru~~

so, lain macam je title blog aku tu !  yeah.. HEART CAN'T DENY what i feel right now..

eh eh, ni bukan nak cintan cintun jadah tu.. haha,, its about my result. mengikut perkiraan aku, lebih kurang seminggu lebih je lagi result akan diumumkan.

i'm really really scared !  yelah.. selama ni, result aku tak pernah gempak pun. kalau tak ada yang G tu bukan aku lah.. haish,,

even aku boleh gelak sampai tak hengat dunia, tapi, memalam aku akan termenung fikir macam mana lah rupa result aku tu~~

mintak semua doakan yang terbaik untuk aku ye?? mudah mudahan aku akan mendapat result yang cemerlang. aminnn..





ish, tak senonoh nye gambar..