new addiction

assalamualaikum dan selamat tengah malam semua,

pada tengah malam yang indah serta sunyi sepi ini, saya ingin memberitahu anda semua bahawa saya tak tidur lagi ! hikhikkkssss..

sebenanye teman nak khabo ni, teman ni ada ketagihan. chop, bukan dadah ye tuan tuan dan puan puan..  tapi, ketagih dengan online shop yang hadoo.. aduh, acane nih? parah parah. kalau banyak duit tak pe. ni, duit pun berapa hengget je yang ada.

tapi, saya window shopping je. setakat ni tak pernah beli 1 pun. wakaka, tengok je. hampir semua online shop yang ada, aku terjah. seronok tau,, ibarat pegi jejalan dekat shopping mall, masuk semua kedai yang ada, tengok barang, harga.. ffuuuhh, seronoknya !

tunggu ye aku post next entry pasal online shop ni.. banyak gilos yang nak share. tapi, aku share yang mana au rasa aku suka dan harga yang berpatutan.. memang berbaloi,,




-the end-