give me back mine !

aaarrrggghhhh.. kindda hot right now.

dari tahun lepas dah macam perasan yang my email ada yang tak kena sikit. ada email pelik pelik. first, tak fikir apa apa lagi sebab fikir tu virus ke hape kan.. but, last month, password nya telah ditukar !


yeah.. i can't log in to my email anymore.. and, my YM too.. perasaannya, huh, sengalllllll lllllllllllllaaaaaaaaaahhhhh !!!


then, aku buat email baru then tukar semua account yang ada with new email. so, kira email yang dah sengal tu aku biar cam tu lah. tapi, semalam one of my friend dekat ym bagitahu yang status dekat ym aku selalu tukar tukar and its not GOOD word !  


so now, i'm stresss... i don't know what to do. aku takut gilos.. aku dah cuba yang 'forgot your password?' untuk reset password tu. tapi, its not working ! 


i'm freaking out.. dah la ym tu still ada gambar aku. aarrrggghhh... nanti orang kata aku kan !  


anyone blogger tahu macam mana nak buat ni? or, tahu macam mana nak delete email??  pretty please.. help me help~


to hackers, if you are muslims, i just you to think what you've done. using my email, my ym and talk dirty, think of ALLAH.  and, if you are non muslims, huh, imagine you in my shoes, and you will cry..


kepada sahabat blogger, take a good care of your email. yeah, aku pun jarang nak bukak email sebab tak ada kepentingan. cuma, aku selalu balas email dengan makcik, tu yang boleh tahu.. seriously, rasa nak menangis bila kena macam ni.