saya tak rindu sekolah pun??



heww heewww..

assalamualaikum semua, apa khabar? diharap saudara mahupun saudari sihat hendaknya. pada kesempatan ini, saya ingin memohon ampun kerana sudah lama tidak update blog.


pheeewwwiiiitttt.. agak agak BM boleh dapat A tak macam tu? hmm.. kalau baca tajuk kat atas tu memang scary je kan. tapi, ni kisah benar. seyes~~


actually, aku tak rasa rindu sekolah pun. tak rasa nak pergi sekolah, tak rasa alaaaa.. rindu lah semua pasal sekolah..


kenapa? maybe, kita hanya merancang tapi Allah menentukan. semua yang aku harapkan pada tahun akhir aku sekolah semua tak macam apa yang aku nak.

even worse!


so, aku nak cakap, kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan segalanya..


dan, setiap yang berlaku ada hikmahnya. aku sikit pun tak menyesal dengan apa yang berlaku, tapi, aku bersyukur sebab apa yang berlaku bawa aku lebih dekat dengan family aku..


and,, aku juga jumpa dengan MEREKA yang sangat menyokong dan memahami aku. diorang lah tulang belakang aku dikala aku susah atau senang..


the reason aku tetap berdiri dan mampu berjalan ialah sokongan dari mereka.. 


kita juga kena tahu yang setiap yang bertemu akan berpisah dan kena belajar untuk menerima keadaan.


thats why aku tak rindu sekolah pun.. entry ni adalah nukilan serta perasaan aku sendiri..


maaf jika ada sesiapa yang terasa hati dengan penulisan aku ini. believe me, tak ada sekelumit pun dalam hati ni nak musuh or nak benci sesiapa. aku dah cuba untuk memulihkan keadaan. tapi, aku tahu apa yang jadi tak akan boleh dimaafkan.


akhir kata, terima kasih banyak banyak kepada semua yang telah menyokong aku sepanjang tahun ini. terima kasih sangat sangat..


here are them:
amirul rosle amin
hazwani faiqah
syarmila atika
siti nur farhana
shafaatul uzma
zana fatin
amira zainal
all 5science3



ikhlas dari hati :  norasyiqin noordin