another header :D



this header specially made for mila..

just suka suka je tadi.. tetiba, beliau text pulak. kita ada chemistry lah~~

okay, take a look:





tak tahu lah okay ke tak, kalau tak okay,, boleh buat lagi~~   memang hobi sekarang nih,,




p/s: ilovemakeheader

peraduan belog tercantik



wweeehheeee...

hari ni wa sangat rajin update belog.. terasa bangga sebab jadi rajin akhirnya..


okay, tak nak cakap banyak. entry ni dibuat adalah untuk memberitahu bahawa aku masuk CONTEST dalam bahasa omputih. dalam bahasa melayu, PERDUAN ye anak anak..


hmm.. saja je cuba nasib. sebelum ni masuk tak pernah menang pun. tapi, kita tidak harus mengalah.. masuk jugak lagi.. mana lah tau kot kot menang pulak. kan rezeki.. yedok??


eh, lupa nak bagitau, contest untuk menilai belog tercantik.. walaupun, pada hakitkatnya aku akan kalah sebab belog aku belog orang malas~


bukan sengaja nak jadi malas tu,, ada banyak keleja mau buat meyh,, bila ada mood nak berblogging, mesti ada halangan.. sabo,, tu dugaan namanya..


mwehehe,, mari kita tengok banner dia.. comel gitu :





sampai disini sahaja entry kali ni,, kengkawan jangan lupa join.. rugi wa cakap sama lu.. hadiah lumayan~~
kalau nak join, klik SINI


ops, sebelum tu, nak tag:




p/s: sayaharapsayamenangbye

cuba cuba =)



helloo.. eh, assalamualaikum alls..

entry kali ni nak tunjuk hasil tangan buat header. fuh,, penat~~  bukan header sendiri, tapi, header adik comel AMIRA. 


tapi, aku ni tak lah kreatip mana pun nak buat header vavavooomm gitu. setakat yang mampu.. 


lagipun, aku masih belaja lagi.. banyak lagi yang kena belajau pung,,


okay, beta mempersembahkan hasil karya beta kepada mengkome semua..

taaaadaaaa:





okay, tau buruk..


hee,, sekian sahaja u allss~~  nanti aku bawak keluar lagi hasil karya agung ku.



beta mahu ucapkan SELAMAT BERSEKOLAH ye anak anak adik adik  *muka bangga dah habis sekolah


adios~~ :)



p/s: ada sape lagi nak suruh aku buat header dia???

what???



assalamualaikum semua yang dikasihi lagi dirahmati Allah.


dah dua hari tak update blog. kenapa?? MALAS (alasan standard)..


mweheehe,, itu je post aku setakat nih. nanti kalau dah hilang penyakit malas tu, wa update kasi banyak banyak sampai nak muntah..


okeng??


sekian, assalammualaikum.


peace yaawww~~






p/s: blablabla