its not enough



assalamualaikum :) its been long time i did not update my blog. so, you guys miss me?? haha, defenitely no. i know it. i want to update, but i have no mood. you know, like like.. err.. ahh, no mood la ! but i keep blogwalking. baik kan??


oohh, about my post title, this holiday is not enough. seriously.. nak cuti lagi ! pejam celik pejam celik dah dekat nak habis cuti. berapa hari je lagi.. huhu, sadisss.. and and nak sem 2 dah. kejap je masa. i'll be senior. tetiba rasa macam nak buli orang :D


so, new semester, new housemates, new roommates, new class, new lecturer, new friends, everything new, i hope its gonna be okay. if its not, berilah hamba mu ini kekuatan untuk menghadapinya.. ohh ye, azam baru jugak. nak dapat 4 flat aminnn.. at least dean's list. hmm, semester satu kecewa. almost there. mungkin ada hikmah disebaliknya :)


one more thing, i just wanna tell you guys. those who involves in my life, thanks for being there for me. terima kasih kerana melayan kerenah saya yang agak.. hehe, kanak kanak. yeah, i know it. thanks for everything :)) tak kira lah, kawan sekolah atau kawan uitm. as long as you are my friend.



old picture. me and intan.



























this picture was captured for our CTU presentation. hahaha






semoga kita istiqamah dalam membuat kebaikan. lots of love :))

3 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

template blog comel. mcm tuan blog jugak. huhu :p

Afiqah T said...

Hehhehee.. Good Luck ngan Sem baru~~ Skejap je kan cuti!! ini tidak adil~~ :P

iqin said...

haha.. meuz angelo ni bodek ke??

yup pika.. sangat tidak adil !

:))