First Giveaway by Meuzangelo







assalamualaikum :) cak cak cak.. rajin kemain teman update blog ni. bangga beta :)) dah, jangan bangga sangat sebab lepas ni entah berapa abad lagi beta nak update. so, entry kali ni nak cerita pasal giveaway by Meuzangelo. haa, first giveaway beliau sebenarnya. i join ni nak support beliau.


haaa.. siapa yang agak agak tengah sama sama cuti tu, tak tahu nak buat apa kan.. jom join sekali ! hadiah beliau menarik. list of sponsor:

















see, banyak kan?? nak tahu apa hadiah dia?? sila terjah blog beliau dekat Meuzangelo. sekian, assalamualaikum :D

3 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

thanks join ga ni.. nnt senarai peserta saya update esk lusa :)

iqin said...

okay :) no problem.

:)

secret of us said...

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html