end of holidayyyyy



assalamualaikum,

iolss tak tahu kenapa iolss ni rajin nak update. biasanya macam agak agak malas macam tu.  mungkin sebab iollss punya cuti nak habis dah uolss.. eh, habis dah pun. esok hari terakhir. makanya, masa untuk beraksi sudah tiba ! ayuhhh.. show time~~

so, memana uollss yang diploma UiTM jugak tu, sedarlah bahawa cuti kita sudah habis. sobbsss.. then, counting sama sama cuti krismas nanti :) haha, belum masuk dah kira cuti akan datang dah. nampak sangat tak nak belajar..


semoga sem baru nanti mendapat berkat Allah S.W.T :) and, azam baru ! tu jangan lupaa.. eceh, azam bagai, nanti sama jugak.. mudah mudahan tak lah ye.  okay, thats all my post today. kind of lazy entry. without pictures. sorry :)) assalamualaikum. kalau jawab, sayaaaannnnggggg~

2 comments:

Afiqah T said...

Tetapkan azam!!! All the best menempuhi sem baru~~ :D

iqin said...

yup,, mesti ditetapkan !
thanksss :)