miss miss miss :)


assalamualaikum :)


sebelum tu, nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA to all.. sayu je dengan takbir. so, raya dekat mana?? aku every year raya haji dekat rumah je sebab dekat depan rumah tu surau. meriah kemain korban dia.. this year rasanya 7 ekor lembu dan 3 ekor kambing.


hehe, this post i'm not going to story mory about raya haji.  raya haji esok.. i want to story about my friends.. my school friends. dah lama tak jumpa mereka since semua dah belajar jauh jauh. di pagi yang indah lagi nyaman, sedang aku tengah mimpi kahwin dengan anak raja tetiba KRRIIINNNGG KKRRIIINNGG phone bunyi. tak, ringtone phone aku bukan tu. lagu mat saleh apa entah.. ahh, tak kisah lah. kacau je. wa lagi sikit je nak kahwin. aduuhhh..


its wani. beliau nak ajak pergi makan makan petang tu dengan wafiy. so, time petang tu kami pun keluar.. tapi tak ada tujuan pun. haha, main jalan je. tapi dah petang kan, tak pergi jauh pun. lagipun just four of us. its me, wani, wafiy and razman. maka, kami decide nak singgah kfc and lepak situ. before that terjumpa ahmad depan rumah beliau. beliau baru balik..



our driver and co-driver






sempat tengok sekolah



meet ahmad :)



me and wani






razman






razman and wafiy











after that, kitorang pegi rumah putri. nak tengok adik baru beliau. baby boy ! comel :D then, kami balik. haha.. its fun to met them even sekejap. next week berjimba lagi~~

6 comments:

Fathiyyah said...

Best nya dapat jumpa kawan2 lama, jeles :(

iqin said...

ni pun baru berkesempatan nak jumpa..
:))

MéuzAngelo™ XXIII said...

gambar baby tak snap ke? hehe [link blog saya]

iqin said...

nak snap tapi baby with his mother and not in good position to snap.
haha.. :)

cik wani said...

aku comel ! asal muka banyak bintik bintik . -.-

iqin said...

ehemm.. aku lagi comel. wakaka :))