warna warni aidilfitri


assalamualaikum.. :) this entry just nak cerita pasal one of the event yang ada dekat sini. sebenarnya, banyak event yang ada. tapi, macam tak larat dan tak ada gambar je nak cerita semua tu.

hehe, tu tak penting. yang pentingnya, pasal tajuk entry ni. its warna warni aidilfitri.. macam jamuan untuk raya macam tu lah.. haha, yang penting, kitorang datang, ambik makanan dengan kupon dan balik. while everybody kena dengar apa entah dekat situ. hohho, jahat kemain kan !



from left: zuria, shira, iqin, lisa, sha



 kebosanan melanda jiwa







me with lisa


sekian sahaja entry kali ni. bye~


p/s: doakan iqin untuk final exam yang agak agak dah nak dekat tu :)


No comments: