riang ria RAYA

hey peepss.. harini entry panas lagi hangat alls.. sebab, i straight away menaip entry ini yang bekenaan harini. hamboi, laju kemain. selalu aku update agak agak cerita tu nak basi dah pun.


hmm, today my house ada buat sikit makan makan. tak jemput ramai sangat pun. just untuk kawan and sedara sikit sikit memandangkan aku balik minggu ni. so, overall i'm very the happy. very the very.. haha, even ramai kawan yang tak dapat datang. yelah, memasing dah busy kan.


my menu for today:
  • laksa
  • bihun goreng
  • nasi himpit
  • kuah kacang
  • lemang
  • rendang ayam
  • rendang daging
  • cocktail buah
  • puding agar agar (made by me)
  • puding sagu
  • air soya
  • teh tarik (made by me)


thanks to all yang sudi hadir.. just makan makan sikit je. hehe, but paling penting i dapat jumpa my INTAN a.k.a makcik sayam. tapi tak dapat nak borak lelama sebab banyak kerja nak buat dekat dapur tu. haha, kesian beliau kena makan dekat dapur in order to chat with me..


let see our pictures:




















pika, fathin and my adik






lovely






apa alif cuba nak buat ni??













eh??



eh ehhh??









ketibaan intan :)






me love them









kesian beliau makan dekat dapur.



arsyad and zariq



me with lovely cousin



memang serabai habis lah.. tak sempat nak pakai lelawa, orang dah datang. fuuhhh.. btw, wish my sibling datang sekali :( nanti cuti sem kita berjimba~~

4 comments:

Afiqah T said...

Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin :D

aENi said...

ok fine !!!
aq x gi tahun nie ..
but kowg still ingt aku ke tak time aku xde ..
huhuhuhu =(

Afiqah T said...

aeni, jgn risau.. mane2 je semua tanye ko dulu!!! :p

iqin said...

yup,,
next year kita raya ramai ramai ye~~

:)