nazim othman on youtube



hmm, siapa nazim othman?? haha, google lah. then, tahu dah?? alaaa, yang hensem hensem tu. muka comel comel. kalau perempuan tengok mesti cari punya lah. actually, nazim othman ni one of youtubers yang suka cover lagu..

so, kalau perempuan tengok video beliau, mesti cair punya lah.. pastu mula berangan yang mamat tu tengah menyanyi untuk beliau. yedok?? hehe, maaf jika salah. this entry nak promote nazim othman punya video sahaja. because, i like his video. haha, tapi tak ada lah nak berangan bagai. sedar diri ye anak anak !

bawah ni adalah antara video beliau. kalau nak lagi, search nama beliau dekat youtube. okay?? :))








2 comments:

Pai Mawar said...

He's so charmingggggggg... *melts*

iqin said...

yupp..
major turn on !

:)