motif??



hey, ni post kedua untuk hari.. keterujaan gila bila dapat internet kan. this post just nak cerita yang i pergi tengok wayang semalam. ceritanya macam ni, sadis lah jugak bila tengok kawan balik semalam. makanya, bila ada yang ajak pergi tengok wayang, i pun join lah.. hmm, kami tengok cerita Resident Evil. cerita dia best lah jugak. tapi, disebabkan i tak berapa nak ikut sangat cerita tu, okay lah..


then, kami kelaparan plus kebuluran. and we makan besar di Johnny's. yummy ! sedap kemain.. haha, itu je lah motif entry ni. nak cerita tu je.. tengah bosan sebenarnya ni. hehe, :))




























2 comments:

Zatty Musyux said...

GIVEAWAY TERBARU ! nak LOMO CAMERA ? IPAD ? CAMERA CANON ?
http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

iqin said...

thanks for inviting..
saya akan cuba join. :)