last class for this semester


assalamualaikum cinta..


hahaha.. geli kemain salam dekat atas tu. cinta bagai.. geli mak nyah ! fuhh, pejam celik pejam celik, almost three months dah aku dekat penang ni. rasa macam baru semalam je dok usung bag bawak masuk dalam bilik, berkenalan tanya nama semua.. tuptup, dah habis kelas dah pun.


and now, on vacation. opsss, tidak ! ia bukan percutian. ia adalah cuti untuk kami STUDY. ye study ye kak ! tapi tapi, hari ni baru hari ahad. belum kira study week lagi lah.. just cuti weekend je kan. so, i'm here nak update about our last class untuk semester ni. its BEL 120 class. and, as last day, kami kena buat persembahan drama untuk dipersembahkan mengikut kumpulan.. its fun !








































































okay, thats all the pictures.. hmm, after this ialah final and cuti ! can't wait nak lepaking dekat rumah, dating dengan katil.. wish me luck for my final ya?? adios~


No comments: