one more step

yeay ! i can update my blog ! so, i wanna share some pictures with you guysss.. excited tak?? entry kali ni agak panjang sebab iqin nak cerita semua ! memandangkan tengah tak ada kelas dan internet macam gojes, gunakan kesempatan yang ada ye ye.

well, tak ada lah nak cerita apa pun sebab tak ada pun nak cerita sebab tak rasa apa apa pun sebab tak ada benda untuk rasa apa apa.. eh?? lets begin our journey !!




ceritera amira
amira?? siapa beliau?? apa ada dengan beliau?? haha, actually, beliau ni kira kawan baik aku lah dekat sini. tapi tapi, agak peliklah sebab beliau TAK sama bilik dengan aku, TAK sama course dengan aku. beliau amik statistic. dan, everyday beliau kena keluar pergi kampus Bertam. so, saya hanya boleh jumpa beliau time malam je lah.. macam mana boleh kenal beliau?? time orentasi lahhhh ! nasib baik ada orentasi yang 'best' tu.. eh?? lets see our pictures:





















classmates debaboommmm
okay, now, my classmates pulak. uumm uummmm.. classmates aku best. sila tengok gambar je laaahhh.. kbai. kalau gambar aku sorang ada sekali, tu penghias blog je, harap maklum.. 




















































others
these are some pictures of me and my life here.. just wanna share with you guyss.. ohh ye, gambar yang baju ala ala doktor tu, lab coat.. WAJIB pakai time experiment. enjoy with pictures:


































thats all yang iqin boleh share setakat ni.. ada masa nanti iqin update lagi ! doakan kejayaan saya.. babai :)


2 comments:

Afiqah T said...

ko diet ke kat sana??
serious?!!!

iqin said...

diett?? makan terlebih adalah..
haha
:)