box 53

assalamualaikum.. i wanna update about last saturday. its awesome ! seriously.. we have some kind of reunion maybe.. no no, bukan reunion kot. macam outing last time before semua dah sambung belajar. kena pergi dekat ceruk mana entah kan..


ia berlangsung di IOI mall sahaja. memula cadang nak main bowling, makan makan. tapi, bowling tu fully booked. ada family day. then, we all heading to red box ! umm uummm.. agak lah mahal. seorang lebih kurang 17 hengget nak masuk dalam tu. tapi, okay lahh.. ada makan, air.


i like this outing. sebab, semua ada. yeay ! lebih kurang 16 orang macam tu. memang gamat habis lah.. hehe, its time to enjoy our pictures.. but, sorry for blur image.



mereka OKU ! eh??




























































































malangnya, saya tak dapat berjumpa intan. beliau datang lambat.. huhu, aku keluar box tu awal. sebab nak jumpa arsyad. nanti beliau nak pergi dah.. btw, gonna miss this moment. eh, wanna share some videos dalam box. hehehe

6 comments:

Afiqah T said...

eyh... intan mana?? bukan dye join skali??!! nak belah??!!! huh, sedey kan!!!

iqin said...

intan join.. tapi dia lambat. jumpa dia dalam 3 minit je kot :(

kitorang keluar awal. jumpa arsyad. dia tak nak masuk red box !

:)

Afiqah T said...

Owh, okey2.. haha, nak say bye-bye budak uitm!!!

Cik Princess ! said...

gambar aku tu tak boleh nak hodoh hodoh lagi ke ? Ngekk ==
Haha :P

iqin said...

pika: awat bye bye?? seminggu lagi lahhh..

mila: ada je yang hodoh lagi. tu semua kira lawa tu. next time aku letak kasi hodoh punya.

Afiqah T said...

seminggu, pejam celik da hilang!!