its late. and i know it,

hey semua ! assalamualaikum. ape khabo?? a bit awkward nak post entry ni sebab dah lama tak bergebang dalam belog ni kan.. almaklumlah, aku sekarang ni dah bekerjaya. eh?? tak, aku keje tadika yang gaji pun ciput je. tapi, demi cinta ku pada kanak kanak, aku keje jugak situ. haahahaha,, percaya??

tengok tajuk aku yang omputih tu, entry ni nak cerita pasal apa yang dah jadi lepas lepas.. fuuhhh, berkurun dah punya cerita. tapi, nak upload jugak. tak kira !


21.3.2012
its a big day for batch '94.  why?? our result will be announce. maka, aku pun datang sekolah dalam pukul 10 pagi macam tu dengan intansss a.k.a makcik a.k.a teman sekerja. ramai dah orang time tu. tapi, result belum ada lagi. dalam pukul 10.30, result diumumkan. and,, my result?? hehe, boleh lah. alhamdulillah.. dah, tak nak memebebel, enjoy pictures :































31.3.2012
its saturday.. harini ada something yang kami panggil GERAK. ia adalah untuk semua cikgu tadika dzul iman ni yang ada 18 cawangan semuanya.. time ni ada program little sciencetist.. its fun ! kami pergi ke dzul iman dekat menara TM. tadika dia cantikkkk.. haha, aku ni kalau bab bercerita dalam belog ni failed sikit. tengok gambar je la terus ye?? lagipun kalau cerita 300 patah perkataan pun, siapa yang baca?? kalau tengok gambar, semua suka..



meet my rakan sekerja first. kak diani, kak diba dan intan















one of the game yang kami main. bila dekat depan tu, aku rasa macam tinggi luar biasa


intan with our principle, kak hajar !


group kami menang !


me with intan sementara tunggu yang lain.


lepas tu, kitorang masuk dalam bangunan TM tu sebab lama sangat nak tunggu abah. andd,, kami jumpa satu board untuk earth hour. hehe, ape lagi.. sign sakan lah~~   we support earth hour walaupun time earth hour tu rumah aku terang benderang je.













so, the end entry kali ni.. its  late to post it. i knowww.. hikhikksss, nak post entry ni memang menduga. asyik salah je. lastly, siap jugak. happy read~~  :D

2 comments:

Afiqah T said...

Amboi2! seronok nye ade kamera baru!!!

iqin said...

ajenye... :DD