kem BSMM 2012



assalamualaikum.

bertemu kita kembali disini.. today i wanna update about last week.. haha, i always late to post something. it is about my BSMM camp. kem ni buat dekat sekolah je. and, saya jadi fasilitator luar ataupun fasilitator jemputan atau senior. mweheehe.. naik pangkat sikit.

so, bukan saya nak update pasal kem ni. tapi, saya nak bagi link blog pika. beliau dah update pasal our kem ! hehehe, enjoy reading:






its meeting?

assalamualaikum anak anak. duduknya saya disini adalah untuk menaip entry yang tak seberapa mengenai saya. al kisahnya macam ni, hari sabtu haritu, pergi meeting untuk kem BSM tahun ni. excited naaakkkk.. jadi fasilitator luar. sebelum ni belah dalam je. so, kira dah boleh panggil senior la. eh??


meeting ni buat dekat KFC taman tasik prima. kenapa KFC?? kenapa?? sebab situ ada aircond mungkin. pukul 9 lebih dah sampai. tapi, nampak budak sekolah je. yang senior sorang pun tak ada. biasa lettew, kata pukul 9 tu senanye pukul 10. i am okay..


lepas semua datang, meeting pun dijalankan. aku dengar je.. hehe, sila nikmati hidangan dibawah. tak reti nak cerita bebanyak. aidos~~











































lepas tu, aku dengan aeni ikut bebudak ni beli barang kem. entah kenapa entah tetiba rajin nak ikut pulak. kami beli di mydin kerana ia murah.. maka, mydin tu kami punya lah hari tu. bising bising cari barang. semua yang tengok pun lantak ahh.. k, nikmati juadah dibawah. 


tekun kan beliau?


















babai.. :))

its late. and i know it,

hey semua ! assalamualaikum. ape khabo?? a bit awkward nak post entry ni sebab dah lama tak bergebang dalam belog ni kan.. almaklumlah, aku sekarang ni dah bekerjaya. eh?? tak, aku keje tadika yang gaji pun ciput je. tapi, demi cinta ku pada kanak kanak, aku keje jugak situ. haahahaha,, percaya??

tengok tajuk aku yang omputih tu, entry ni nak cerita pasal apa yang dah jadi lepas lepas.. fuuhhh, berkurun dah punya cerita. tapi, nak upload jugak. tak kira !


21.3.2012
its a big day for batch '94.  why?? our result will be announce. maka, aku pun datang sekolah dalam pukul 10 pagi macam tu dengan intansss a.k.a makcik a.k.a teman sekerja. ramai dah orang time tu. tapi, result belum ada lagi. dalam pukul 10.30, result diumumkan. and,, my result?? hehe, boleh lah. alhamdulillah.. dah, tak nak memebebel, enjoy pictures :































31.3.2012
its saturday.. harini ada something yang kami panggil GERAK. ia adalah untuk semua cikgu tadika dzul iman ni yang ada 18 cawangan semuanya.. time ni ada program little sciencetist.. its fun ! kami pergi ke dzul iman dekat menara TM. tadika dia cantikkkk.. haha, aku ni kalau bab bercerita dalam belog ni failed sikit. tengok gambar je la terus ye?? lagipun kalau cerita 300 patah perkataan pun, siapa yang baca?? kalau tengok gambar, semua suka..



meet my rakan sekerja first. kak diani, kak diba dan intan















one of the game yang kami main. bila dekat depan tu, aku rasa macam tinggi luar biasa


intan with our principle, kak hajar !


group kami menang !


me with intan sementara tunggu yang lain.


lepas tu, kitorang masuk dalam bangunan TM tu sebab lama sangat nak tunggu abah. andd,, kami jumpa satu board untuk earth hour. hehe, ape lagi.. sign sakan lah~~   we support earth hour walaupun time earth hour tu rumah aku terang benderang je.













so, the end entry kali ni.. its  late to post it. i knowww.. hikhikksss, nak post entry ni memang menduga. asyik salah je. lastly, siap jugak. happy read~~  :D