keterujaan berskype-ing dengan awie rafael

mohon semua jangan baca enrty nih.. dengan buat entry ni menunjukkan yang aku ni sangat noob sebenanye !  aaahhhh.. tak kira, nak buat jugak~~

hikhikkkss.. dipendekkan cerita, harini tetiba hati aku terbukak untuk buat skype yang tak pernah terlintas di akal pun.. entah mimpi hantu apa lah aku buat ni.

soo,, bila dah buat, kemain lagi promote, last last aku macam invisible je.. geram ! punya lah aku berkobar kobar punya kobar tetiba sorang pun tak perasan aku. huhhhh..

maka, selepas aku meroyan sekejap, awie rafael pun reply. beliau cakap nak skype dengan aku. apa lagi,, keterujaan tahap awan lah aku. awie rafael beb !

jeng jeng jeng.. ni lah awie rafael nye:


gambar sengaja dicuri dari fb. mohon maaf,



cak cak cak.. okay aku tipu je senanye.. nama mamat ni raziq. tapi, ramai yang kata muka dia macam awie rafael.. maka dengan itu, bajet retis lah..


beliau lah orang pertama yang berskype dengan aku. hahaha.. ohsem,, 




mohon lepas ni siapa yang nak skype tu dialu alukan.. mweehehehe. seghonok tak hengat rupanya skype nih.. aku baru tahu !

2 comments:

shiema sufian said...

memang seronok. Shiema selalu skype dengan kawan kawan oversea (:

iqin said...

haha..
ate moh la kita skype !

:))