keterujaan berskype-ing dengan awie rafael

mohon semua jangan baca enrty nih.. dengan buat entry ni menunjukkan yang aku ni sangat noob sebenanye !  aaahhhh.. tak kira, nak buat jugak~~

hikhikkkss.. dipendekkan cerita, harini tetiba hati aku terbukak untuk buat skype yang tak pernah terlintas di akal pun.. entah mimpi hantu apa lah aku buat ni.

soo,, bila dah buat, kemain lagi promote, last last aku macam invisible je.. geram ! punya lah aku berkobar kobar punya kobar tetiba sorang pun tak perasan aku. huhhhh..

maka, selepas aku meroyan sekejap, awie rafael pun reply. beliau cakap nak skype dengan aku. apa lagi,, keterujaan tahap awan lah aku. awie rafael beb !

jeng jeng jeng.. ni lah awie rafael nye:


gambar sengaja dicuri dari fb. mohon maaf,



cak cak cak.. okay aku tipu je senanye.. nama mamat ni raziq. tapi, ramai yang kata muka dia macam awie rafael.. maka dengan itu, bajet retis lah..


beliau lah orang pertama yang berskype dengan aku. hahaha.. ohsem,, 




mohon lepas ni siapa yang nak skype tu dialu alukan.. mweehehehe. seghonok tak hengat rupanya skype nih.. aku baru tahu !

heart can't deny

assalamualaikum semua :))  bestnye bila dah ada mood nak update blog nih.. hehe,, ramai yang tanya kemana aku menghilang? aku tak online dah ke?

mwehehe.. sebenanye, aku ada je lagi. online?? everyday tak pernah miss rasanya. tapi, kena cari aku dekat rumah baru. dekat twitter tuh. sebab aku memang dah lepaking dekat situ.. pasal blog pulak, hari hari aku dok blogwalking kome punya blog. cuma tak ada mood + idea nak update entry baru~~

so, lain macam je title blog aku tu !  yeah.. HEART CAN'T DENY what i feel right now..

eh eh, ni bukan nak cintan cintun jadah tu.. haha,, its about my result. mengikut perkiraan aku, lebih kurang seminggu lebih je lagi result akan diumumkan.

i'm really really scared !  yelah.. selama ni, result aku tak pernah gempak pun. kalau tak ada yang G tu bukan aku lah.. haish,,

even aku boleh gelak sampai tak hengat dunia, tapi, memalam aku akan termenung fikir macam mana lah rupa result aku tu~~

mintak semua doakan yang terbaik untuk aku ye?? mudah mudahan aku akan mendapat result yang cemerlang. aminnn..





ish, tak senonoh nye gambar..