Fast Giveaway SoL & Amar

hai hai.. syiqin in tha house !   kali ni entry berkenaan dengan giveaway yang aku join..    waaahh.. memang suka beno kalau bab bab giveaway ni. siapa yang nak bagi barang free kan kan??

giveaway ni ditaja oleh 2 orang abang photoG yang tegap gitu.  giveaway ni nak cari 4 blogger bertuah. 4 orang blogger bertuah tu akan dapat topup harga RM 5.00.. haa, okay la kan. siapa yang nak bagi topup free free je kan..





dah nama pun fast giveaway kan, so, baik join cepat !   tarikh tutup dia 3 March 2012.  jom serbu reramai.. pemilihan pemenang akan dibuat oleh random.org . memang tak ada diskriminasi..  dengan ini saya tag:




nak join klik SINI tau~~

6 comments:

Soul Lee Hin said...

terima kasih join GA saya. :)

iqin said...

my pleasure~
:)

iema ツ said...

good luck :)

iqin said...

thank you dear :D

cyunk said...

melawat dr GA yg sme..gud luck =)

RYRY said...

terjah sini & folo :)

http://belogadeqputry.blogspot.com/2012/02/fast-giveaway-sol-amar.html