peraduan belog tercantik



wweeehheeee...

hari ni wa sangat rajin update belog.. terasa bangga sebab jadi rajin akhirnya..


okay, tak nak cakap banyak. entry ni dibuat adalah untuk memberitahu bahawa aku masuk CONTEST dalam bahasa omputih. dalam bahasa melayu, PERDUAN ye anak anak..


hmm.. saja je cuba nasib. sebelum ni masuk tak pernah menang pun. tapi, kita tidak harus mengalah.. masuk jugak lagi.. mana lah tau kot kot menang pulak. kan rezeki.. yedok??


eh, lupa nak bagitau, contest untuk menilai belog tercantik.. walaupun, pada hakitkatnya aku akan kalah sebab belog aku belog orang malas~


bukan sengaja nak jadi malas tu,, ada banyak keleja mau buat meyh,, bila ada mood nak berblogging, mesti ada halangan.. sabo,, tu dugaan namanya..


mwehehe,, mari kita tengok banner dia.. comel gitu :





sampai disini sahaja entry kali ni,, kengkawan jangan lupa join.. rugi wa cakap sama lu.. hadiah lumayan~~
kalau nak join, klik SINI


ops, sebelum tu, nak tag:




p/s: sayaharapsayamenangbye

No comments: