one fine day with my bestiest :)


assalamualaikum semua..


lalalala.. nak update pasal keluar jalan jalan hari ni. aku keluar with one of my bestiest which is WANI ! dia kerja dekat petronas dan hari senin je dia cuti..


so, memey dia boleh keluar hari senin je lah.. dan, kami jalan ikut rasa kaki nak pergi mana..


mwehehe,, kami pun dah ada duit, jalan pun ikut sesedap rasa je. shopping~~   terasa lah heavennye..


aku sebenarnye tak reti nak tulis banyak banyak. kalau tulis dari A to Z memang dah macam diari dah belog aku nih.. aku tulis benda penting je lah..


benda pentingnye, sila enjoy our pictures yang diambil semasa tunggu our adiks ASRO.. orang pandang kami macam kami orang gila~


















shatap je kalau agak agak ada nampak jerawat kat muka tu ! memang jealous tu,,

dah lama sangat tunggu, kami pergi mcD.. tak makan apa pun, just ringan ringan je, adiks ni lambat sangat,


buku harry porter wani beli,






lepas tu, kami main bowling bertiga.  ye, bertiga sahaja..








mana lah putera kacak aku ni?


hari ni hari last asro dekat puchong ni. dia nak balik terengganu, time amik result nanti baru boleh jumpa lagi.. tu yang call dia suruh datang jugak.. hee :D


then, kami pun snap lah our pics dekat luar tempat bowling tu. 








the end~





p/s: sorry for blur image. camera cap kapak,

4 comments:

Aeni said...

woh yoh ... iqin dah jd pempuan seh ..
dah pndai pkai beg tngn ~~

iqin said...

auch,
wani hasut !

cik wani said...

siapakah wani ?
ish ish . . hasut untuk jadi perempuan tak salah . . :)

wakakakak..

iqin said...

shatap !
akhirnya jadi insan berguna juga..