header laagggiii..


heee,, :DDD

kali ni buat header untuk my sayam AENI pulak..

urm,, ni main buat je. pics pun tak dapat nak amik. so, main ikut picture mana yang ada je lah.. so, the result is.... ta da~~ :







its very simple. yeah, i know it.. ni just percubaan sikit sikit. nak tunggu komen dari tuannya, baru betulkan balik..


so, how??



3 comments:

Aeni said...

hurm ... not bad ,
but pic dye kecik sngt ar ,
xle ke ko ambk gmbr yg kat header aq tu semue , then wat cm nie gak ar ...
hehehehe =)

iqin said...

tak boleh nak amik sayam,
sebab tu haeder, kau kena inbox dekat aku, tu lah satu satu nye gamba yang aku boleh amik,,

Pai Mawar said...

boleh minta suruh buatkan aw aw aw haha