trip to mila's house

haha, raya dah habis dah pun. aku ni, baru nak hupdate raya punya cerita. hehehe,, agak basi la sikit cerita dia..
tak kira! nak update jugak..



vanue: taman saujana putra
date: 11.9.2011
motif: beraya



sebenarnye mila ni tak buat open house pun. just, kami menggedik nak ke rumah beliau.. so, set satu tarikh nak pegi rumah beliau. kerana, rumah beliau ni amatlah jauh.


hee,, beliau pun dengan gigih la memasak untuk kami.


bangun pagi, start texting nak pegi pukul brapa?? nak pakai baju ape?? 



kitorang pegi dengan abah aku. 1 kereta angkut 6 orang (aku, wani, farhana, yusuf, zana and shafa).. memang gamatlah kereta tu. tapi, tak sampai tahap sardin lagi~



mila masak nasi dengan lauk pauk yang sedap. yummy! terima kasih mila..
dah, enjoy picture:













gigih makan,














dekat rumah dia ada tasik.. jadi, kami pun mengambil kesempatan lah menangkap gambar.. cantik, :DD



end of post, bye~~






p/s: sorry pics sikit je. cam hareemmm je nak upload. corrupt pulak tu.