al-kisah phone

hukhukhuk,,
phone aku rosak! sedih la.. 


actually rosak dia agak lah critical. yang tempat nak charge tu dah tak boleh. nak masuk handsfree pun dah tak boleh.. so, kalau guna, bateri habis then tak boleh nak charge dah. pastu keluar lah lampu yang lip lap kat atas tu. sedih siak!!


aku sayang sangat phone tu even model yang agak lama. sebab, phone tu best~~  


model: sony erricson k770i
camera: 3.2 cybershot
memory: 2gb
warna: ultra violet
pemilik: norasyiqin noordin





ngeh, semoga kau cepat sembuh ye phone. sekarang ni aku guna phone yang ade tourchlight tu.. canggih. 




kenapa lah phone aku boleh rosak!




p/s: ini belog aku, kalau tak suka, dipersilakan keluar,, :|