siap sudah



yeay! 1 belog dah siap. belog ni is sharing punya belog. belog kepunyaan kami~~     lalalaalaaa..


belog ni baru je siap tadi. so,, jum lah follow kat SINI



nama belog ni seniorita. motif?? tak da motif. saje saje.. KAMI kongsi belog ni bersama. nak tau sape KAMI tu?? aku penah cite dlm post yang NI.



tapi, belog ni tak siap betul betul lagi. sorry kalau ade kekurangan. aku pun tak lah reti sgt nak buat belog.. heeee,, sila follow ~~







p/s: saya sayang mereka fullstop

ngeh,



weh weh,, 


everyday aku g kat pakcik google nak cari pasal addmath project. ggrrr,, tak jumpa. mcm mana ni?? lagi 2 minggu nak hanta. 1 pun aku tak reti nak buat..


haih, ponin kepala oden.



heee.. update ni nak cite pasal tu je.. entry yg pendek.







p/s: sekian sahaja luahan perasaan.