something that fun BEFORE

hey,


huhuhu.. :(   entahlah. tapi, mmg aku terasa sgt between tahun ni n tahun lepas. tahun ni rasa lain sgt sgt sgt. totally TAK BEST! huh, gila lah. tak de semangat ape ape pun dlm organisasi ni. 


kalau dulu, punya lah semangat. tatau lah ape yang silap. maybe silap aku sendiri sebab tak dpt terima perubahan. mcm kita semua tak ngam langsung! kepala semua lain lain. mmg aku tak boleh nak masuk..


sorry, tapi tahun ni, aku hanya suku je dari organisasi ni kot. aku pun tatau sebab ape. tapi, seriusly aku tak da semangat nak buat keje dgn korang!


kehilangan seorang ibu mmg bawak effect yang besar. maybe aku je yang rasa cam tuh. tapi, dah nama pun belog aku kan. so, aku punya suka lah.


okay, tak nak cakap banyak sangat. nanti kena SAMAN.. eiy,, takut~~~   sekarang kan dah strict. (mcm robot)




p/s: sorry kalau entry ni menyakitkan hati sesape.

sorry but i HATE you!

eiy, aku mmg nak balling kasut je tadi kau tau?? geram gila lah dgn kau!

hahha,, chill okay. kasi intro sikit mcm mana sakit hati aku kat kau.. huh, cerita dia cm ni.. tadi aku stay kat sokolah sekejap coz ade meeting. habis dlm pkul 2.15 . . biasanya, aku tumpang cikgu Rashidah tersayang time nak balik. tapi,, hari ni dia balik lambat. aku tak boleh nak balik lambat. nanti mak marah!

so,, bertekad lah nak naik bas. before tu jumpa Ariff n Amirul kat luar. nak mintak tlg diorang hantar pun, diorang tak bwk kete. dlm pkul 2.45 perg lah tunggu bas. huh, bas pulak dtg lambat. pukul 3 baru sampai.. aku mmg dah risau gila lah. tapi, nak buat cam mana, dah terlambat kan.

then, bila dah dekat nak sampai kat terminal  tu, aku nampak bas aku nak gerak. so, aku pun tekan lah LOCENG nak berhenti kat situ je takut tak sempat. driver bas tu buat BODOH je! okay, time tu aku boleh okay lagi. pastu, aku dah nampak bas aku gerak, aku pergi lah kat driver tu and ckp:

aku: pakcik, boleh berhentikan saya kat sini tak?? saya takut tertinggal bas tu.
driver: *tak ckp pape (buat bodoh + muka yang toya)

so, aku ingat dia paham lah kan. aku pun pergi belakang balik. eiy, dia jalan terus je nak masuk terminal, padahal aku dah nak kena tinggal dah ni. pastu, ni bab yang paling ako HOT sekali. bas kitorang berselisih! aku rush gila pergi kat dia mintak tlg drop aku kat situ jugak. dia buat BODOH je! mak aii.. rasa mcm aku nak je baling kasut.

bas aku pun tinggalkan aku. mmg serius AKU BENCI KAU wahai driver bas yang BODOH! effect disebalik ape yang dia buat kat aku:

1. aku kena balik jalan kaki
2. panas tau tak??!
3. dah la sorang sorang
4. pakai baju sekolah
5. setengah jam aku kena jalan kaki
6. aku mmg BENCI kau!!


p/s: tak boleh tahan. nak baling kasut je~