ikhlas dari hati

muahaha..  sebenanye aku tak de idea ape nak update hari ni. tapi, rasa mcm nak update jugak! haha,, tadi baru habis exam math for my mid-year exam. alhamdulillah, boleh jwb lah kebanyakan. just ade a few soalan yang aku tak boleh. maybe sbb tak familiar dgn soalan tu kot.


back to the topic. IKHLAS DARI HATI. aku nak ckp, ni belog aku. so,, kalau sape yang rase rase tak suka ape yang aku tulis, tak payah la nak view then, nak kutuk (ayat tak nak kalah) . . ye ye ye?? tak de sape pun suruh view belog nih.



aku tulis ape yang aku rasa aku nak tulis n share dgn korang. so,, kalau tak suka, sila TUTUP mata.



haha,, emo gila kan entry kali ni. bukan hape,, dah view belog org,, pastu nak kutuk kutuk ckp tak suka.



tapi, entry ni tak ditujukan kpd sesape pun. just reminder untuk aku. kalau TAK suka TAK payah view.. kan senang.








p/s: adioss,,